LOGI

Reviews

Beoordeel ons hoveniersbedrijf

Deed u onlangs een beroep op onze service? Dan kan u hieronder uw beoordeling achterlaten en de reacties van andere klanten doornemen. Aangezien we ons kunnen dag na dag proberen te verbeteren, zijn alle meningen meer dan welkom!

van der Bent-Dekker
01/08/2022 19:26
Read More
Bjorn en zijn team hebben bij ons een damwand en de tegels en kunstgras in de tuin geplaatst. Wij zijn hier super tevreden over en blij mee! Ze dachten goed mee in oplossingen over de afwerking enz. Wij raden hem en zijn team zeker aan!!
Wim Oostveen
22/04/2022 21:58
Read More
Woerden: 22-04-2022 Beste mensen, wij mijn vrouw en ik hadden het niet beter kunnen treffen met deze allround professionele aanpak van Björn Oostveen en zijn meedenkende medewerkers. Zij hebben in 14-dagen tijd onze tuin aan het Catten-broeker-dijk-watertje te Woerden een compleet nieuwe look kunnen geven.! Het werk is nog niet geheel af, maar nu genieten wij al van het resultaat wat is neergezet. 🙂
Jasmijn
06/03/2022 20:47
Read More
Bjorn en zijn mannen hebben de klus uitstekend geklaard wat mij betreft. Doordat wij geen toegang tot de tuin hebben aan de achterzijde, moest er een kraan bij komen kijken. Dit was allemaal keurig geregeld en de kraan heeft er ook niet langer gestaan dat echt noodzakelijk. Ook fijn voor de buren. De geplaatste schoeiing ziet er zeer netjes uit en de overige werkzaamheden in de tuin zijn ook naar volle tevredenheid gedaan
Fam. den Dekker
24/09/2021 15:57
Read More
Bjorn heeft samen met zijn team bij ons de beschoeiing en vlonder vervangen. Er ligt nu een mooi terras van ruim 40m2. Ze werken hard door, hebben er duidelijk plezier in. De communicatie verliep prettig, we hebben vaak samen overlegd en ze waren flexibel. Het eindresultaat is top!
Pasquale Servaas
22/09/2021 16:00
Read More
Bjorn heeft met z'n collega's een vlonder bij ons aangelegd. Ik kan niet anders zeggen dan dat ze echt vakwerk hebben geleverd. Hij gebruikt top materiaal, communiceert helder, komt afspraken na en denkt mee in oplossingen. We bevelen hem van harte aan
Jeroen en Mireille
10/09/2021 9:34
Read More
Bjorn heeft met zijn collega's ( en Ruben en Justin) onze oprit bestraat met waaltjes, die we zelf niet konden vinden; overal uitverkocht maar Bjorn vond nog een partij. Super gedaan! De achtertuin hebben ze omgetoverd van weiland naar tuin met grindpaadjes en een terrasje van het restant van de klinkers. Deze jongens werken hard, denken mee en zijn vriendelijk en gezellig.
Fam. Claessens
29/07/2021 10:10
Read More
Bjorn en collega's hebben bij ons de beschoeiing geplaats en al het oude spul verwijderd. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en ook de gang van zaken. Nette hardwerkende jongens die laagdrempelig blijven communiceren zodat je niet voor verassingen komt te staan. Het ziet er weer top uit allemaal (zie site). Voor de volgende stap buiten zullen wij zeker weer gebruik maken van de diensten van Bjorn!
David Racaj
11/06/2021 18:18
Read More
Top gedaan ook leuk samen gewerkt Vakman zeker weten
Anoeshka
13/05/2021 21:06
Read More
Bjorn heeft in een gedeelte van mijn tuin vlonders geplaatst. Hij heeft dit heel mooi en netjes gedaan. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Bjorn. Hij denkt graag mee met de klant. Ik ben erg blij met het resultaat en klaar voor de zomer.
Richel Kleiweg
29/03/2021 14:43
Read More
Bjorn en zijn maat Jeffery zijn geweldige harde werkers! Daarbij zijn ze flexibel en denken tijdens de klus mee met wat er eventueel nog beter of mooier kan. Ze hebben onze achtertuin, waarvan enkele foto's zichtbaar zijn op deze site, in de afgelopen 2 jaar omgetoverd tot een heerlijke plek om te vertoeven. Mocht er nog een klus komen dan weten wij wel wie we bellen.
Renate Popken
25/03/2021 19:07
Read More
Björn heeft onze achtertuin die geheel uit een vlonder bestond, opgehoogd, bestraat en van een mooie kleinere vlonder voorzien. Tevens de schutting en een hekje geplaatst waardoor we weer jaren plezier kunnen hebben van onze tuin. Het was prettig samenwerken met hem en hij levert echt kwaliteit af.
Previous
Next